Our products and services to businesses

Webdesign & CMS

Webdesign & CMS

Destinet er modulbasert

Destinet er modulbasert

Destinet; et visuelt verktøy for redigering av nettsider

Konseptly er forhandler for Destinet. På fagspråket kalles dette programmet et publiseringsverktøy. Endringer gjør du når og hvor som helst direkte i nettleseren. Du kan selv velge når du ønsker å publisere endringene og gjør du feil er det mulig å angre.


Nettsider som er laget med Destinet kan utvides etter ønske og behov. Noe som gjør at den passer til mindre bedrifter såvel som store kjeder. 


Websiden kan skaleres i både omfang og funksjonalitet. Ønsker du flere sider så er det ingen problem. Det er ingen begrensninger - bare legge till sider, flytte de og kopiere.

Vil du nå kunder som snakker engelsk, fransk, polsk eller tysk?  Du kan lett legge til et nytt språk. Så kan websiden din være tilgjenglig over hele verden.  

Også funksjonaliteten til nettsiden kan utvides ganske enkelt. Det finnes en mengde av moduler som kan legges til til din webside. 

 
Funksjonalitet

I dag bruker kundene mange forskjellige enheter når de leser nettsidene dine. Dette har ført til at kundene krever at nettsidene er tilpasset de forskjellige enhetene. Destinet støtter samtlige enheter, og kan leveres responsiv eller statisk.

Destinet ble integrert i Facebook-sitt rammeverk og du kan lage og styre innholdet på din Facebook-side direkte fra Destinet. Dermed er det også mulig å krysspublisere innhold både på webside, intranett og Facebook.

 

A - VERKTØYPANEL

I verktøypanelet finner du de forskjellige viktige funksjoner som du administrerer nettsiden fra.

Fra høyre mot venstre finner du disse funksjonene:
 

Forhåndsvisning

Klikker du på knappen får du opp en live visning av nettsiden. I live visning fjernes de forskjellige redigeringselementene, og siden vises som den vil vises på nettet med layout, struktur, grafikk og annet innhold på siden. Du ser også endringene du har foretatt.
 

Angre

Av og til gjøres feil og da er det greit og vite hvordan man fikser dem. I destinet finner du en kronologisk listevisning med alle endringer som er blitt gjort på nettsiden. Ser du en feil, så er det bare til å gå tilbake og angre. 
 

Publiser

Et sikkerhetssteg i Destinet! Du kan jobbe med nettsiden uten at brukerne ser hva du holder på med. Finner du en skrivefeil? Ingen problem! Brukerne vil ikke se den så lenge du ikke publiserer den (trykker på 'publiser'-knappen).
Når du redigeringer vil det dukke opp et rødt tall som viser hvor mange endringer som er blitt utført siden siste publisering.
Blir du ikke ferdig med redigeringen - logger du ut og fortsetter på et senere tidspunkt. Endringene blir ikke synlige før du velger å publisere dem. 
 

Innstillinger

På hjulet er det samlet en del administrator-funksjoner som f.eks.
  • Sideinnstillinger
  • SEO - verktøy
  • Analyse
  • Brukerinnstillinger
Også 'Logg av' finner man her
 

Filer

Men denne knappen åpner du filbehandleren - et arkiv for alle filer som brukes på nettsiden som; bilder, PDF, Word dokumenter etc. Filbehandleren er enkel i bruk.
 

Marked og moduler

Savner du en ekstra funksjon på din nettside? På markedet finner du kanskje en modul med ønsket funksjon, og du kan dermed enkelt utvide funksjonaliten til din nettside.
 

B - SIDEPANEL

Her ser du hele sidestrukturen. Du kan enkelt legge til sider, flytte dem, eller slette sider samt foreta layoutendringer og SEO-innstillinger.

 

C - MODULPANEL

I modul panelet finner du alle tilgjengelige moduler for Destinet. Her kommer det også opp kopierte og kjøpte moduler.

Fra her kan du enkelt klikke og dra moduler inn på siden til ønsket plassering.

 

D - ARBEIDSOMRÅDET

Den største delen av skjermen er reservert som arbeidsflate. Dette er den visuelle delen av softwaren. Her skjer endringene du gjør.  Du kan plassere moduler, flytte de eller endre innhold. 

Det visuelle arbeidsområdet er delt opp med flere layoutkolonner som er markert med en stiplet linje. I nevnte kolonner setter du sammen moduler til en ferdig nettside.
I arbeidsområdet får du en visning av innholdet og layouten der du vil se alle endringene med en gang.
 

 

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

Trykk på knappen under for å bli oppringt av oss eller send oss en melding med spørsmål

Les vår FAQ / ofte stilte spørsmål

Få en samtale