Our products and services to businesses

Webdesign & CMS

Webdesign & CMS

Hva gjør Shopify bedre enn sine konkurrenter?

Hva gjør Shopify bedre enn sine konkurrenter?

Les hva tidligere Magento, OsCommerce, Wordpress og Joomla kunder sier

 

Konseptly er Shopify Partner

 

Shopify vs Magento

Admin-grensesnittet er super clean og langt foran Magento Go som er rotete til sammenligning. API er langt bedre dokumentert, det tok oss to uker å integrere Magento Go til våre systemer og bare to dager å integrere Shopify.

Shopify vs OsCommerce

Vi trengte et nytt system for å erstatte det aldrende osCommerce system vi hadde. Vi valgte Shopify som var ekstremt enkelt og rask å sette opp. Hele prosessen tok bokstavelig talt tok dager.

Shopify er mye raskere enn osCommerce fra kundens synspunkt, det er enklere å navigere til kassa. Selv osCommerce kan tilpasses og endres lett, Shopify med bruken av Apps gjør det raskere for butikken å bli mer kraftfulle, spesielt fra back-end. Det har blitt mye enklere å behandle ordren målt opp mot OsCommerce. Salget har økt med 50-60% siden vi tok i bruk Shopify. Vi  tror det er på bakgrunn av brukervennlighet og også det faktum at siden er konstruert for å være SEO vennlig, dette presser butikken oppover på Google.
Shopify betaler for seg selv, og etterhvert som teknologien endrer seg med sikkerhetoppdateringer vil butikken bli automatisk oppdatert.

 

Shopify vs WordPress 

Mitt råd er å få et profesjonelt lagt nettbutikk fra folk som vet hva de gjør. Jeg byttet til Shopify fra WP-eCommerce bokstavelig talt på den dagen jeg lanserte min butikk. Jeg hadde stor hodepine med testing av WP-eCommerce sin Paypal støtte og det tapte det som var igjen av min tillit. Sette opp butikken med Shopify var et spørsmål om en dag, og systemet er svært robust, men svært lett å tilpasse.

Det er tonnevis av handlekurv løsninger der ute, og mange av dem er svært robust og rimelig. Minn deg selv på at din jobb er ikke å styre din butikk programvare, men for å selge hva det er du selger. Det siste du ønsker er det programvare for å komme i veien bare fordi du ønsket å spare et par kroner. 

 

Shopify vs Joomla Ecommerce

Shopify har vist seg å være en e-handel plattform for faktiske bedriftseiere, ikke designere eller utviklere. Vår tidligere e-handel (joomla) var vanskelig å tilpasse og vanskelig å navigere og oppdatere. Hvor vi spare litt penger på månedlig betaling, betalte vi med tid og mindre salg. Med Shopify er nettstedet vårt på sitt aller beste, og vi kan endelig selge våre produkter online.

 

 

Alle uttalelser er fra shopify kunder, kilde og materiale er hentet fra Shopify 

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

Trykk på knappen under for å bli oppringt av oss eller send oss en melding med spørsmål

Les vår FAQ / ofte stilte spørsmål

Få en samtale