Our products and services to businesses

Konseptly Norge Blog

Konseptly Norge Blog

App - din bedrift trenger en slik !

App - din bedrift trenger en slik !

Mobil app 

Folk bruker datamaskiner og mobile enheter om hverandre, og denne trenden har befestet sin posisjon. Hvis du er i en bedrift hvor du trenger kunder, er det definitivt en app noe å vurdere om du allerede har en webside.

Her er 7 grunner for å ringe 51 67 11 00 og si du vil ha møte med Konseptly om en app


1. Dine kunder vil faktisk ha det

Studier viser tydelig at tablet og smartphone-brukere sterkt foretrekker apper målt opp mot nettsider. Nettsteder ble utformet for mus og tastaturer. Men apps er designet for berøringsskjermer og er optimalisert for fingrene. En app lar en mobilkunde å få tilgang til informasjon om dine produkter og tjenester uten at de trenger å gå til webområdet ditt.

2. Dine kunder forventer det ikke

Inntil for noen år siden har apper stort sett har vært forbundet med store selskaper med store budsjetter og markedsavdelinger. Hvis du eier eller driver en liten til mellomstore bedrift (SMB), gjør noe uventet! Overrask og gled dine kunder, og fange deres oppmerksomhet med å vise du ennå er innoverende. Å tillate kundene å samhandle med dine produkter eller tjenester gjennom en app kan også få deg til å skille deg ut fra konkurrentene.

3. Direkte kommunikasjon med kunder

En app kan brukes til "push varslinger", altså varsle brukeren om informasjon automatisk. Hvis de har lastet ned appen, trenger du ikke å vente for dem å be om din siste info. Apps tillate deg å snakke direkte til kundene dine og deres interesser. Inntil nå har markedsførere bare drømt om en måte som pålitelig og umiddelbar som mobile apps å stadig kommunisere med potensielle og eksisterende kunder. Og nå denne teknologien er innen rekkevidde for enhver bedrift. 

4. Hold informasjonen korrekt og frisk

Med kort produktlevetid, intens konkurransepress, og skiftende økonomiske forhold. Hold din produktinformasjon og prising oppdatert. 


5. Før kundene dine til engasjement

Det er ikke nok å bare formidle informasjon og ideer til kunden - målet er å få dem ta affære som ende-resultat. En interaktive app som gjør det enkelt og visuelt flott er ideelt for å engasjere kundene dine og føre dem til handling. 


6. Utstyr ditt salgsteam for resultater

Salget folk kan også ha nytte når du investerer i en mobil app. Ville det vært en fordel om selger har umiddelbar tilgang til den siste produktinformasjon og prisingen? Det er fullt mulig med en app. Kun fantasien setter grenser.

7. Hvorfor ikke?

Hvis bedriften tilbyr sine produkter via en mobil app, hva er det verste som kan skje? Er det noen ulemper for å gjøre bedriften å gjøre seg mer tilgjengelig, til flere mennesker, på flere steder, på de måter de foretrekker? Strengt tatt ikke.

De eneste risikoen er kostnadene, viderekobles ressurser, og distraksjon fra din kjernevirksomhet knyttet til prosessen med å lage en app. Men som kan styres ved å velge riktig teknologiplattform for programmet. 


Ta en prat med Konseptly om utvikling av app! 

Få pristilbud på app!

Comment 1

  • inhouse pharmacy

    With thanks for sharing this neat websites. http://tinyurl.com/j7a425c

Leave a comment

Trykk på knappen under for å bli oppringt av oss eller send oss en melding med spørsmål

Les vår FAQ / ofte stilte spørsmål

Få en samtale